Catalog
Nahrávám...
Štítky
Pokud máte rádi chuť malin snoubící se se smetanovým krémem a přitom se nechat unášet chutí bílé čokolády a šupinkami mandlí, pak nemáte jinou volbu než tento dort. Alergeny:(1,3,7,8)
Pokud máte rádi chuť malin snoubící se se smetanovým krémem a přitom se nechat unášet chutí čokolády a karamelu, pak nemáte jinou volbu než tento dort. Alergeny:(1,3,7,8)
Cheesecake je jistota, cheesecake je tradice, cheesecake je historie, která sahá do Anglie 14.století. Pokud existuje sladkost, kterou zná celý svět, pak je to cheesecake. Alergeny: (1,3,7)
Toto je dortík, který máte chuť pohladit rukou nebo si k němu alespoň přičichnout či si líznout. Jelikož Vám to nedovolíme, nezbude Vám nic jiného, než si jej koupit a zjistit, že přesně tak chutná, jak vypadá. Alergeny:(1,3,7,8)
Dort pojmenovaný po jeho stvořiteli Franzi Sacherovi není třeba více představovat. Když uslyšíte jeho název, může se Vám vybavit pouze Vídeň nebo čokoláda. Je to šlechtic mezi dezerty. S ostatními se nebaví… Alergeny: (1,3,7)
Variací na cheesecake je spoustu. Nabízíme jednu z nich, která dětem velmi chutná, tak jako jeho hlavní ingredience. Nutela dodá tomuto dezertu plnou chuť oříškové čokolády. Alergeny:(1,3,7,8)
Vysoce návykový dort, který dává banánové chuti úplně jinou dimenzi. Jeho chuť vyvolává v ústech pocit nirvány či extáze. U začátečníků doporučujeme jeho konzumaci vždy v doprovodu někoho zkušeného. Mohou se totiž vyskytnout stavy neohroženosti a nepřiměřené sebedůvěry. Alergeny:(1,3,8)
Když se řekne Itálie, obvykle se Vám vybaví pizza. Výzkumy však ukázaly,že u většiny gurmánů je Itálie spojována právě s tiramisu, což ve volném překladu znamená „potěš mě“. Alergeny:(1,3,7)
Vídeňský řízek a jablečný štrůdl jsou pokrmy, které každý zná. Jsou to vlastně kulinářští potomkové starého Rakousko-Uherska. Těsto má být tak tenké, že jsi lze přes něj přečíst milostný dopis. To my sice neumíme ale i naše listové těsto je výtečné. Alergeny:(1,3,7,8)
Dezert pocházející z Itálie, jeho název v překladu znamená „vařená smetana“. Tím je řečeno skoro vše. Má mnoho variací, my jej však dochucujeme pravou vanilkou a po povrchu zalijeme vařenými malinami. Pak jen dozdobíme čokoládou. Alergeny:(7)
Říká se, že anglická kuchyně světu moc nedala, ale toto se jim vážně povedlo! Jde o směs ovoce zapečeného s křupavou drobenkou. My používáme nejčastěji švestky, jablka a brusinky. Nejlepší je teplý se skořicovou zmrzlinou. Alergeny:(1,3,7,8)
Ořechové orgie, jinak není možno tomu dortu říkat. Kdo má alergii na ořechy, ten v něm nalezne smrtelnou dávku. Bude to však smrt víc než krásná. Alergeny:(1,3,7,8)